Siivouspalvelut

Peruspesu ja vahaus

Lattiamateriaalin kulumista ja likaantumista voidaan ehkäistä suojaamalla pinta tarkoitukseen sopivalla suoja-aineella. Suojauksen avulla voidaan parantaa pintamateriaalien ulkonäköä sekä ominaisuuksia. Vaha antaa kauniin kiillon ja peittää kulumisen jälkiä, sekä suojaa lattiaa naarmuilta, lialta ja kulumiselta. Perusteellisesti ja asianmukaisesti suoritettu peruspesu tekee lattiasta puhtaan ja hyvin levitetty vaha takaa kiiltävän, tasaisen ja edustavan lattian. Laadukas peruspesu helpottaa päivittäistä siivousta huomattavasti.

Lattiamateriaaleja on monia erilaisia ja ne pestään aina kullekin materiaalille sopivalla aineella ja menetelmällä.

Pintapesu ja  vahaus:
Porrasaskelmat ja tasot pestään puhtaiksi vanhasta vahasta ja siihen kiinnittyneestä liasta. Pinttynyt vaha poistetaan koneella ja vahanpoistoaineella. Kun lattia on huuhdeltua, tasot ja askelmat vahataan 2-3 kertaa.

Pintapesu ja  vahaus:
Portaisiin voidaan myös  tehdä pintapesu ja  vahaus. Tämä menetelmä on tarkoitettu lattiapinnoille, jotka on säännöllisesti peruspesty ja vahattu.  Pintapesulla poistetaan  vahan pintakerros jonka jälkeen levitetään uusi vahakerros. Menetelmä soveltuu  enemmän puhtaille pinnoille.

Kivilattiat: 
Kivilattioihin sovellettaan samoja menetelmiä kuin myös muihin koviin lattiapintoihin.Lattia pestään huolellisesti ja pinnalle levitetään kivisuoja. Käsittely maksaa tavallisesti enemmän kuin tavallinen peruspesu ja vahaus, koska käsittely ei tarvi uusia niin usein (5-7 vuoden välein) Lopputuloksena lattiaan kivipinta saa takaisin luonnollisen värinsä ja pinnan.

 

Rakennussiivous

Rakennussiivous

Laadukkaasti ja oikea-aikaisesti suoritettu rakennussiivous on tärkeä osa nykypäivän rakentamista. Säännöllinen ja jatkuva siivous pitää hengitysilman puhtaana, tilat pölyttöminä, siisteinä ja turvallisina. Oikein ja hyvin tehty rakennussiivous lisää työviihtyvyyttä ja helpottaa myös työn tekemistä.

Rakennussiivous palveluihimme kuuluvat myös parakkisiivoukset ja saneeraus- ja uudisrakennuskohteiden siivoukset. Tunnemme ajantasaiset työsuojelumääräykset, kuulumme tilaajavastuun piiriin ja huolehdimme jatkuvasti työntekijöidemme osaamisesta.

Rakennusaikaisessa siivouksessa poistetaan karkea jäte tehoimurilla ja hienopölysuodattimellä varustetulla imurilla. Työn jälkeen tilat eristetään mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan, jotta estetään siivottuun pölyn ja jätteen leviäminen puhtaille alueille.

Toimintakoesiivous on suoritettava ennen kuin ilmanvaihdon laitteiden suojaukset voidaan poistaa ja toimintakokeet aloittavat. Toimintakoesiivouksen jälkeen pinnoilta on poistettu hienojakoinen puu-, betoni ja kipsipöly, joka voi nousta ilmaan ilmavirran mukana. Pintoja suojaavat muovit ja pahvit on poistetaan ja tämän siivousvaiheen jälkeen tiloissa voidaan tehdä jatkossa vain pölyämättömiä töitä.

Loppusiivouksessa tilat puhdistetaan siten, että tilat ovat loppuasiakkaalle käyttövalmiit vastaanoton jälkeen. Pintojen puhdistuksessa käytetään kuivapyyhintää, imurointi ja lisäksi myös nihkeäpyyhintää. Myös lattiat imuroidaan ja pesu- ja kylpyhuoneet pestään.  Pinnoilla ei jää näkyvää tai kiinnittynyttä likaa, kuten roskia, pölyä tai tahroja.  Loppusiivouksessa puhdistetaan myös ei-näkyvissä olevat pinnat kuten esim. alakattojen yläpinnat puhdistetaan. Loppusiivouksen Imurointi suoritetaan HEPA hienopölysuodattimella varustetulla imurilla. Puhdistus- ja hoitoaineina käytetään kohteessa käytettyjen materiaalien valmistajan ohjeiden mukaisia aineita.

Varastosiivous

Varastosiivouksen ydin on säännöllinen, laadukas ja tehokas yleissiivous. Yleissiivouksen aikana puhdistetaan lattiat, yläpölyt sekä puhdistetaan tilojen erilaiset pinnat. Siivouksen säännöllisyys takaa sen, että tilat pysyvät pölyttöminä ja siisteinä ja sen mukaan ilmanlaatu hyvänä.

Yleissiivouksen lisäksi voitaan sopia myös esimerkiksi varaston ikkunoiden pesun sekä lattioiden vahauksen tai pinnoituksen. Tehokas varastosiivous lisää työviihtyvyyttä, turvallisuutta ja vaikutta positiivisesti henkilökuntasi.  Käytämme varastojen siivouksessa moderneja työvälineitä ja koneita.

Yrityksemme työntekijöillä on monivuotinen kokemus ja osaaminen myös varastosiivouksista. Jos etsitte varastoihin luotettavaa ja työnsä osaavaa siivouskumppania, ottakaa rohkeasti yhteyttä ja pyytäkää tarjous.

Erikoissiivoukset

Erikoissiivous tarkoittaa yleensä vaativampaa tilannetta, jonka ratkaisemiseksi tarvitaan erikoisammattitaitoa ja välineistöä. Erilaisten sotkujen yllättäessä voit olla meihin yhteydessä. Siivous-tiimi hoitaa siivouskeikat ja kertaluonteiset tilauksesta ammattitaitoisesti ja tehokkaasti.

Erikoissiivouksia ovat esimerkiksi:

 • Ilkivaltasiivoukset
 • Henkilövahinkojen jälkeiset siivoukset
 • Eritesiivoukset.
 • Muuttosiivoukset
 • Kiinteistöjen käyttöönotto- ja loppusiivoukset
 • Remonttisiivoukset
 • Pintojen desinfioinnit
 • Puhdastilojen siivous
 • Tuotantotilojen siivous
 • Kokolattiamatto pesu
 • Poonaukset
 • Ikkunapesut nosturilla.

Ikkunanpesu

Ikkunanpesun avulla lisäät kotisi viihtyvyyttä huomattavasti. Perinteisesti ihmiset pesevät ikkunoita keväisin. Ikkunoiden pesu olisi kuitenkin hyvä suorittaa myös syksyllä, koska suurin likamäärä kertyy ikkunapinnoille kesän ja syksyn aikana. Talven aikana saatava energian ja valon hyöty aurinkoisina päivinä on huomattavasti suurempi puhtailla ikkunoilla.

Ikkunat pestäänkin tyypillisesti 2-5 kertaa vuodessa, paikasta riippuen. Esimerkiksi vilkasliikenteisten teiden varsilla ikkunat likaantuvat tavallista nopeammin ja vaativat luonnollisesti useammin pesua. Aina ei ole välttämätöntä pestä kaikkia pintoja, toisinaan riittää vain uloimpien ikkunapintojen pesu. Ajoittain taas on hyvä tehdä perusteellisempi puhdistus, jolloin pestään myös ikkunanpuitteet, sälekaihtimet ja parvekkeiden lasit.

HUOM! Suoritamme myös ikkunanpesuja nostimella – pyytää tarjousta!

Ota tilatessa huomioon:

 • Yleensä ikkunanpesuja tehdään yli +5 asteen lämpötiloissa. Sääolosuhteista riipuen voimme siirrä ikkunanpesuaikaa
 • Ikkunanpesu tilatessa muista ilmoitta, jos haluat tilata pesu myös sälekaihtimille ja parvekkeen laseille.

Kuolinpesän siivous

Kuolinpesien siivous

Kuolinpesän siivous voi olla henkisesti raskasta ja kuormittavaa. Me voimme auttaa kuolinpesän siivouksessa asiakkaan toivomallasi tavalla. Voimme hoitaa niin tyhjennetyn asunnon loppusiivouksen, kun tarvittaessa autamme myös kuolinpesän tyhjennyksen tai pienremontti ja purkutyöt. Meillä on vankka kokemus kuolinpesien siivouksesta. Soita ja pyytää rohkeasti tarjous!

 • siivous
 • tyhjennys
 • purkutyöt
 • pintaremontit.

Saunan ja pesutilojen siivous

Saunan ja pesutilojen tarvittava pesukertojen määrä on suoraan verrannollinen saunan käyttöön. Saunan peseminen on hygienian ja puhtauden kannalta tärkeää. Hygieniatason lisäksi saunan pesussa panostetaan myös viihtyvyyteen ja materiaalien ylläpitoon.

Saunatiloissa oleva kosteus ja lämpö mahdollistavat monenlaisen lian pinttymisen.  Saunaa käytettäessä syntyy ajan mittaan hometta, kalkkia ja likaa, jotka syöpyvät pintoihin ja muuttavat niiden ominaisuuksia sekä aiheuttavat epämiellyttävää hajua.

Saunan pesutilat:
Saunan pesutilojen puhdistuksessa on hyvä käyttää sekä emäksisiä että happamia pesuaineita. Näin toimimalla voidaan poistaa saunan pesussa helposti esille tulleet kalkkisaostumat, joita löytyy helposti esim. lattialaatoista. Pesutilojen kaakeliseinät tulee myös pestä saunan pesun yhteydessä. Saunan kaikille pinnoille levitetään hapanta ainetta, jonka annetaan vaikuttaa. Saumat käsitellään erikoisvälinein. Lattiakaivot puhdistetaan perusteellisesti. Happaman pesun jälkeen kaikki pinnat huuhdellaan vedellä, huuhtelunjälkeen ne neutralisoidaan emäksisellä aineella ja sen jälkeen sitten suoritetaan vielä loppuhuuhtelu.

Seuraa meitä: